Het bijzondere vond ik dat ik bij jou, voor mij een onbekend iemand, zo makkelijk mijn verhaal kwijt kon. Je bood een luisterend oor, zonder oordeel, maar door vragen te stellen gaf je mij adviezen en tips. De gesprekken die we voerden en de vragen die je stelde hebben mij het inzicht gegeven waar ik tegen aanliep en hoe ik dat kon veranderen zonder mezelf te veranderen. Ik had niet verwacht in zo’n korte tijd al verschil te merken. Dankzij jou ben ik weer de “oude” Inge met nieuwe inzichten. Dank je wel!

Inge

De timing om te starten met het traject bleek achteraf een gouden greep. Ik zat een beetje in een dip en Laura bood mij een houvast om daar uit te komen. Zij wist ook de ware redenen van mijn dip boven water te halen en mij verder te motiveren. Dus de ‘test-kees’ was eigenlijk al vroegtijdig gelukt. Laura wist mij te motiveren om door te gaan ook als het tegenviel.

Joop

Ik was door verhuizing en samenwonen een paar kilo aangekomen. Die er maar niet meer afwilde. Door Laura had ik een soort stok achter de deur en wilde ik bij de volgende weeg sessie toch echt wat afgevallen zijn. Op de een of andere manier moest ik gewoon mijn mindset omgooien. Bedankt Laura!!

Rianne