Het bijzondere vond ik dat ik bij jou, voor mij een onbekend iemand, zo makkelijk mijn verhaal kwijt kon. Je bood een luisterend oor, zonder oordeel, maar door vragen te stellen gaf je mij adviezen en tips. De gesprekken die we voerden en de vragen die je stelde hebben mij het inzicht gegeven waar ik tegen aanliep en hoe ik dat kon veranderen zonder mezelf te veranderen. Ik had niet verwacht in zo’n korte tijd al verschil te merken. Dankzij jou ben ik weer de “oude” Inge met nieuwe inzichten. Dank je wel!

Inge

De timing om te starten met het traject bleek achteraf een gouden greep. Ik zat een beetje in een dip en Laura bood mij een houvast om daar uit te komen. Zij wist ook de ware redenen van mijn dip boven water te halen en mij verder te motiveren. Dus de ‘test-kees’ was eigenlijk al vroegtijdig gelukt. Laura wist mij te motiveren om door te gaan ook als het tegenviel.

Joop

We werken vanuit het Catharina Ziekenhuis graag samen met Laura om de vitaliteit van onze medewerkers te bevorderen. Laura is niet alleen kundig in haar vakgebied, ze is ook nog eens een hele prettige persoonlijkheid waarbij je je meteen op je gemak voelt.

Simone Mutsaers - Catharina Ziekenhuis Eindhoven