Laura Evertse-Knapen

Leefstijlcoach & Vitaliteitsconsultant

voor individuen, medewerkers en werkgevers

Hoi, ik ben Laura; ondernemer, moeder, vrouw, dochter, zus, vriendin. Met mijn kennis, ervaringen en visie op gezondheid help ik je graag. Zo kun jij meer uit het leven halen en weer Lekker in je vel komen!

Wie ben ik

Mijn naam is Laura, ik ben Leefstijlcoach & Vitaliteitsconsultant in omgeving Eindhoven en Waalre.    Sinds 2017 ben ik bezig met het vakgebied en uiteindelijk heb ik mijn eigen praktijk Lekker Leefstijlcoaching opgericht.

Mijn missie is het begeleiden van deelnemers en werknemers naar een gezondere leefstijl en duurzame gedragsverandering. Ik hecht veel waarde aan het bieden van de juiste wetenschappelijke informatie, verpakt in praktische methoden. Mijn rustige, vriendelijke maar doortastende aanpak zorgt ervoor dat ik mensen inzicht kan geven, kan inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Op deze manier kunnen overgewicht en burn-out worden voorkomen of omgekeerd. En je vitaliteit wordt bevorderd: meer energie, motivatie en veerkracht. 

Hiernaast ben ik moeder, vrouw van, zus, vriendin en nog veel meer. De methode die ik toepas is ook voor mezelf zeer waardevol.

Hopelijk mag ik jou laten zien hoe Lekker het leven kan zijn. Als jij er alles uit kunt halen wat erin zit, is deze missie geslaagd!

 

Opleiding & Werkervaring

Werkervaring

 • Leefstijlcoach & Vitaliteitsconsultant – Lekker Leefstijlcoaching 
 • Leefstijlcoach & Vitaliteitsconsultant – StroomZ – Positief Gezond Werkgeverschap
 • Leefstijlcoach & Vitaliteitscoach – Catharina Ziekenhuis Eindhoven – Sterk in je werk 
 • Coördinator Leefstijlcoaching – Magnificent
 • HR Officer – Paradigit
 • Consultant – Accenture (PostNL, Unilever, Essent)
 • Marktonderzoeker – Markteffect

Opleiding

 • Leefstijlcoach – Post-HBO Registeropleiding – Leefstijlcoach Academy Den Bosch
 • Medische en Psychosociale Basiskennis – Energieschool Den Bosch
 • MSc. Human Resource Studies – Tilburg University
 • BSc. Marketing Management – Fontys Hogescholen Eindhoven