Tarieven

Gratis kennismakingsgesprek

Om een coachingstraject te starten is het belangrijk dat er een klik is. In het kennismakingsgesprek komen we erachter wat we van elkaar kunnen verwachten. Spreekt dit je aan, dan kunnen we doorgaan met een coachingstraject. Dit traject wordt op maat vormgegeven.
i

Coaching op maat

In deze fase starten we met de intake en een health check. Op basis hiervan vormen we een leefstijlplan dat voor jou werkt. Met behulp van diverse modules die aansluiten bij jouw coachvraag gaan we aan de slag. Je stelt concrete en uitdagende doelen, waar je gemotiveerd mee aan de slag gaat.

Doelen bereiken

Na het opstellen van jouw leefstijlplan ga je aan de slag met je acties. Dit gaat met vallen en opstaan. Goede coaching is hier op zijn plek, maar eigen verantwoordelijkheid is net zo belangrijk.  Er zullen momenten van terugval zijn, dit is menselijk. Al snel zul je merken dat je resultaat boekt en dat je nieuwe leefstijl vol te houden is!

Proefperiode Lekker Leefstijlcoaching

Tot en met augustus bied ik coaching aan tegen een gereduceerd tarief. Ben jij bereid om aan jezelf te werken, je vitaliteit te vergroten en om feedback te geven op mijn werkwijze? Zo ja, dan ben je van harte welkom tijdens de proefperiode van Lekker Leefstijlcoaching!

Gedragsverandering

Mijn methode is gebaseerd op wetenschappelijke informatie en maakt gebruik van gedragsveranderingstechnieken. Je krijgt geen dieet of sportschema aangeboden of opgedragen. We onderzoeken samen wat bij jou past. Leefstijlcoaching is geen Quick-fix. Je zult zelf actief deel moeten nemen om het veranderproces te laten slagen, zodat je nieuwe leefstijl uiteindelijk vol te houden is.

Lekker begin!

Wanneer je een goede start wilt maken kan ik je op weg helpen met een health check en een leefstijlanalyse. Een intake (60 min) en 2 vervolgsessies van 45 minuten zijn inbegrepen.
€179
Details
Gratis kennismakingsgesprek, intake van 60 min inclusief health check, leefstijlanalyse: voeding, beweging, slaappatroon/ontspanning. 2 vervolgsessies van 45 minuten.

Lekker bezig!

Wanneer je graag extra begeleiding wilt kan ik je gedurende 3 maanden coachen. We hebben na de intake & health check (60 min) nog 4 extra sessies (45 min) waarin we het leefstijlplan vormgeven en de voortgang kunnen monitoren.
€299
Details
Gratis kennismakingsgesprek, intake & health check (60min), leefstijlplan, voedingsanalyse, 4 vervolgsessies van 45 min en er kan binnen de sessies gekozen worden voor wandelcoaching.

Lekker fit!

Wanneer je er volledig voor wil gaan, zullen we samen 6 maanden aan de slag voor een optimaal resultaat. Je krijgt een intake met health check (60 min), 8 vervolgsessies (45 min) en een gratis check-up na afronding.
€519
Details
Gratis kennismakingsgesprek, intake & health check (60 min), leefstijlplan, voedingsanalyse, 8 vervolgsessies van 45 min, wandelcoaching tijdens de sessies en check-up sessie.

Lekker op verzoek!

Je kunt er ook voor kiezen om een losse afspraak in te plannen. Dit kost €75,- per sessie. Zoals je snel ziet is een pakket dus Lekker voordelig! Als je via je werkgever een traject wil volgen dan zijn hier andere kosten aan verbonden.
v.a. €75

Vitaliteitsmanagement voor organisaties

Leefstijlcoaching is ook in te zetten in organisaties. Dit gebeurd in de vorm van vitaliteitsmanagement. We starten met een visiesessie en een vitaliteitsscan om de huidige status van de vitale werkomgeving te bepalen. Vervolgens kunnen hier passende vitaliteitsdoelstellingen en interventies op worden ingezet. Mogelijke interventies: workshops (voeding, beweging, ontspanning & stress), informatiesessies, trainingen, individuele leefstijlcoaching, beleidsadvies. 
Maatwerk

Meer informatie nodig?